New Year´s Eve 2012 - Silvestr 2012 | 31.12.2011 | Praha

 

NEJVĚTŠÍ SILVESTROVSKÁ OSLAVA V PRAZE - New Year´s Eve 2012 v Průmyslovém paláci!

Největší letošní silvestrovská party NEW YEAR'S EVE PRAGUE 2012 má své místo a kompletní line up! 31. 12. 2011 obsadí Průmyslový palác na pražském výstavišti česká DJská špička v sestavě Michael Burian, Lucca, LayDee Jane, Michal Poliak, Brian, Enrico a John Culter. V pravém křídle paláce s kapacitou pro více než 6000 návštěvníků se odehraje halová akce, která bude tím pravým tanečním rozloučením s rokem 2011. Tento rok nemusíte zdlouhavě plánovat, kam do klubu a v kolik vyrazit, abyste stihli hrát toho či onoho DJe. Ty nejlepší domácí DJe totiž uslyšíte o silvestrovské noci exkluzivně pouze v Průmyslovém paláci během desetihodinového maratonu.

DJs:
MICHAEL BURIAN –  www.michaelburian.com
 LUCCA – www.lucca.cz
LAYDEE JANE – www.laydeejane.eu
MICHAL POLIAK – www.michalpoliak.com
BRIAN – www.kiddiesel.com
ENRICO – www.djenrico.cz
JOHN CULTER –  www.johnculter.com 

Průmyslový palác byl po pečlivé úvaze vybrán jako ideální prostor pro tuto akci. Svým zázemím, komfortem a vybaveností má největší předpoklady k tomu, že všichni zažijeme opravdu skvělou party. To vše navíc v  nádherných prostorách. Výborná poloha Průmyslového paláce přímo v centru Prahy, rychlá dostupnost v rámci MHD a velké parkoviště přímo u haly jsou jen plus pro všechny návštěvníky. Kdo zde zažil např. velmi úspěšnou premiéru halovky Trancefusion, tak nám dá určitě za pravdu.

Již od letních měsíců plánuje produkční tým sestavu celého prostoru od mohutného světelného parku až po speciálně modelované bary a dekorace.

Termín a místo konání: Výstaviště Praha, Průmyslový Palác, Praha 7; 31.12.2011 20:00 

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.

Akci pořádá Live61 a Student Zone
 www.live61.com
 www.istudentzone.cz

Více informací naleznete na Facebooku akce: www.facebook.com/nye2012.