Nightwish ve speciálním dvouhodinovém setu!

Nenechte si ujít jejich jediné vystoupení u nás, stejně tak jako první vystoupení britských James.

Vše během 21. ročníku festivalu Benátská noc.
 
Už je to potvrzeno! Anoncované vystoupení legendárních Nightwish v sobotu večer (27. července) bude naprosto unikátní. Nejen proto, že u nás poprvé vystoupí se zpěvačkou Floor Jansen, ale také proto, že půjde o dvouhodinový koncertní set domluvený speciálně pro festival Benátská noc. Podle neoficiálního sdělení jejich managementu neplánují v Čechách další koncert v horizontu minimálně dvou let. Máte tak unikátní příležitost vidět Nightwish v sestavě, které u nás ještě nebyla a možná se již nikdy nezopakuje.

Britská kapela James si přijede vůbec poprvé zahrát do Čech také na festival Benátská noc. Jejich proslulé hity "Come Home", "Sit Down" nebo "She's a Star", které roztančily celý doslova celý svět, dostanou do nálady jistě i publikum pod Ještědem.  

Do konce května navíc máte jedinečnou příležitost pořídit vstupenky levněji. Od 1. června se bude cena vstupenek o sto korun navyšovat.

Na festivalu Benátská noc se těšíme také na koncerty Mira Žbirky s Moravskou filharmonií Olomouc, švédské Sabaton, Sunrise Avenue, Katku Knechtovou, Davida Kollera, Xindla X, Martu Kubišovou, Monkey Business, Pražský výběr, Věru Špinarovou, UDG, Tleskače, Charlie Straight, Wohnout, Skyline, Dogu, Anetu Langerovou, Radůzu, Walda Gang  a další.
 
Chcete-li ušetřit na vstupném, věnujte určitě pozornost akci Prachy do latě, která vám nejen umožní vstup zdarma na celý program festivalu, ale navíc máte v rámci OK Finanční plán od finančního konzultanta Broker Consulting možnost dát si vlastní finance do pořádku a najít rezervy v rodinném rozpočtu.
 
Permanentku na celý program festivalu včetně čtvrtečního vystoupení Mira Žbirky a dalších hostů festivalu pořídíte za 1190,- CZK v síti Ticketportal a Ticket-art pouze do 31. května.

VIP za 2990,- CZK (obsahuje stan se sezením, výhled na hlavní pódium, samostatný vstup a sociální zařízení).
 
Golden ticket za  9990,- CZK (zahrnuje klimatizovaný stan s kobercem s výhledem na hlavní scénu, sedacími soupravami, výzdoba, plazmové obrazovky, relaxační lehátka s masáží, bar s obsluhou, hostesky, rautový stůl, osvětlené splachovací toalety, VIP parking, přednostní odbavení samostatným vstupem. V ceně vstupenky vstup na celý festival, pivo, nealko nápoje, rautový stůl. Omezená kapacita max. 100 osob.)

Pro držitele karet ISIC/ALIVE/ITIC existuje možnost výhodného nákupu vstupenek. V období od 1. 4. 2013 do 26. 7. 2013 (max. do 12:00 hod) mohou držitelé karet ISIC při nákupu získat 10% slevu na všechny typy vstupenek. Slevu je možné uplatnit při nákupu on-line nebo na kterémkoliv prodejním místě.

Zahájen byl už prodej i jednodenních vstupenek.
 
Další informace k festivalu naleznete na www.benatskanoc.cz a na Facebooku. .