Ochutnávka z hudebního menu festivalu Votvírák 2013

 

Naplánujte si hudební léto už teď!

Je vidět, že i letos se vyplatí být 14. - 16. června  na letišti Boží Dar v Milovicích u Prahy!  Stejně jako u ostatních letních hudebních festivalů i hudební program Festivalu Votvírák 2013 dostává v těchto dnech svou finální podobu.

Již dnes Vám můžeme oznámit první tři kapely, které přijaly pozvání na Votvírák 2013. Jejich jména jsou zárukou skvělé zábavy!

První kapela je naše " stará známá" z východního Slovenska, jež se na stage Votvíráku vrací po krátké odmlce. Jejich show v roce 2010 bylo jedním z vrcholů festivalového programu. A věříme, že s kapelou NO NAME tomu ani letos nebude jinak !

V loňském roce to na rockové stage pořádně rozbalila parta, která má v poslední době na „svědomí“ třeba pecky Má malá, neplakej, Katalog nebo Špinavej svět.  Říkají si HARLEJ, a  letos opět přijedou potěšit své příznivce.

Návštěvníci festivalu možná uslyší hity jako Dezolát, 156 sekúnd slovenčiny, Drogový večírek nebo Mažoretka, protože letos premierově na Festivalu Votvírák vystoupí skupina VYPSANÁ FIXA.

Další jména již brzy!

No Name
Vypsaná Fixa
Harlej

Rock
Katapult
Metalinda
Visací Zámek
Škwor
Arakain

Pop
Ivan Mládek
Wohnout
UDG
Rybičky 48
Kryštof

Více informací k festivalu naleznete zde:

Festival Votvírák 2013 | 14. - 16.6.2013 | Milovice