Olympia Fashion Show - podzim/zima 2011 | 15. - 16.10.2011 | Brno

 

Oblékáte se rádi a stylově? Zajímají vás nejnovější módní trendy? Chcete být šik a cool? Nechejte se tedy inspirovat tam, kde to módou žije – v nákupním a zábavním centru Olympia Brno. O víkendu

15. a 16. října 2011 se v nákupním a zábavním centru Olympia Brno bude konat Fashion Show. V každou celou hodinu od 12 do 18 hodin se budete moci inspirovat současnými trendy v podání více než padesáti světových i tuzemských módních značek.

Díky této podzimní Fashion Show můžete na jednom místě v Olympii vidět to nejlepší ze sortimentu oblíbených butiků v překvapujících kombinacích. Oblečení, obuv, doplňky i dětské oděvy zde bude možné nejen zhlédnout, ale v jednotlivých prodejnách samozřejmě i zakoupit. Je to tedy jedinečná příležitost, jak načerpat nové nápady a obohatit podle nich svůj šatník na podzimní a zimní sezonu.

V sobotu bude hostem Česká Miss 2011 Jitka Nováčková, o den později Česká Miss 2006 Renata Langmannová. Obě miss na přehlídkovém mole předvedou to nejlepší z nových kolekcí značek.

Strhující podívanou na krásné modelky v exkluzivním oblečení připravil tým zkušených stylistů, každý model je proto promyšlen do nejmenšího detailu a předveden v kreativní choreografii. Oběma dny provede oblíbený Vlasta Korec.

Více informací naleznete na www.olympia-centrum.cz.