OMARION | 24.3.2012 | Praha

 

Koncertní bomba odpálena! OMARION přijede oslnit Prahu!

Sexy zpěvák a herec, OMARION Grandberry se chystá na své první vystoupení v České republice! Sedmadvacetiletá hvězda hudebního nebe přijede do pražského SaSaZu už příští měsíc, v sobotu 24.března! Předvede tu velkolepou show, na níž určitě zazní i hity jako “Ice Box“, “I'm Tryna“, či “Entourage“.

Během večera se kromě Omariona představí i krásné tanečnice ze slovenské skupiny LADYLICIOUS, kterou si jistě mnozí velmi dobře pamatují ze soutěže ČeskoSlovensko má Talent 2! Aby talentů na pódiu ten večer nebylo málo, přijde své umění předvést i Dominik Turza aka Smrtka z TalentManie! Za djským pultem se předvedou DJ Black Jesus a DJ Mad Skill, který mj. stojí i za obrovským hitem rapera Rytmuse “Technotronic flow“! Večerem bude provázet Rockstar, známý moderátor Spin Rádia 96,2FM.

Hvězda hudebního a hereckého nebe (filmy jako You Got Served nebo Feel The Noise) se už těší na bombastickou atmosféru. Tak nenech nic na náhodě, zaškrtni si v kalendáři datum 24.3 a už ve čtvrtek 17.2 si rezervuj svůj lupen v síti TicketPro! V SaSaZu bude pořádný horko!

Lístky seženete už od 290,– Kč, tedy pokud si pospíšíte a zajistíte si je do konce února! V březnu pak vstupenky vyjdou na 390,–Kč. Pro náročnější návštěvníky je přichystáno VIP, ve kterém se můžete těšit na masážní salón, fotoateliér, Xbox koutek, raut a obsluhu! Tenhle luxus Vás do 29.02 vyjde jen na 690,– Kč. Proto neváhejte a objednávejte lístky co nejdříve, ať na Vás zbydou!

Vstupenky zakoupíte v předprodeji u TICKETPRO.

Místo a termín konání akce:
SaSaZu, Bubenské nábř. 306/13, Praha 7
24.3.2012 21:00

Více informací naleznete na www.sasazu.com.