Pečení pro děti v Nákupní galerii Myslbek | 3.3.2012 | Praha

 

Nakupte si dobroty z rukou celebrit v Nákupní galerii Myslbek

V Nákupní galerii Myslbek proběhne tuto sobotu, 3. března od 10:00 hodin do vyprodání zásob (přibližně do 18:00 hodin), pravidelná akce Pečení pro děti, tentokráte za  účasti hned několika celebrit. Koupit si sladkost a přispět tak na projekty UNICEF budete moci z rukou moderátora a baviče Vladimíra Hrona, herečky Lucie Benešové, Adély Gondíkové nebo Jitky Schneiderové.
 
Účastníci se oproti minulým akcím mohou těšit na teplé nápoje a po 13 letech trvání akce také na novou podobu kasičky. Výtěžek z akce bude věnovaný projektu Dejme dětem šanci, o.s.

Pečení pro děti je forma veřejné sbírky, při které se za libovolný příspěvek vhozený do kasičky prodávají sladké i slané dobroty, které upečou pekaři, pekárny, dobrovolní spolupracovníci UNICEF a známé osobnosti, pod jejichž patronací se sbírky konají. Výtěžek z prodeje je vždy určen na vybraný konkrétní projekt UNICEF v zahraničí.
 
Díky únorovému pečení pro děti, jehož patronkou byla Olga Lounová, se na výživové programy UNICEF vybralo 25.124,- Kč.
 
Pečení pro děti se koná v Nákupní galerii Myslbek pravidelně každou první sobotu v měsíci již od roku 1999. Od té doby bylo na různé projekty vybráno více než 4 miliony korun.

Místo a termín konání akce:
Nákupní galerie Myslbek, Na Příkopě 19, Praha 1
3.3.2012 od 10:00 do 18:00

Více informací naleznete na www.dejmedetemsanci.cz.