PRAGUE FASHION WEEKEND 2012 | 12. - 16.9.2012 | Praha

 

PRAGUE FASHION WEEKEND | NEJVĚTŠÍ MÓDNÍ UDÁLOST V ČR!

Přelomový třetí ročník PFW se posouvá směrem k mezinárodním fashion weekům, mění místo konání, rozsah i programovou skladbu. Kromě přehlídek českých a slovenských návrhářů, renomovaných značek a zahraničních hostů nabízí i celou řadu doprovodných eventů, workshopů a večerní after party.

Oproti předchozím ročníkům, kdy byla akce realizována na otevřeném mole přímo v Pařížské ulici, jsme se rozhodli akci přesunout do interiéru profesionálního fashion stanu.

Čistá linie hlavní scény a možnost dokonalé světelné harmonie dá vyniknout kvalitám kolekcí a umocní tak divácký zážitek z přehlídek. Prostor a členění fashion stanu, jak jej známe z mezinárodních fashion weeků, také umožní vznik fashion lounge, významného komunikačního a prezentačního prostoru.

FASHION WEEKEND je tak jedinou akcí v ČR navazující přímo na fashion akce realizované ve světových módních metropolích jako jsou Berlin, Milano, New York nebo Paříž.

Tváří projektu je Simona Krainová, jedna z nejznámějších českých modelek. Projektu propůjčuje svou tvář, a zároveň se stává i ambasadorkou projektu.

PRAGUE FASHION WEEKEND je nově koncipován jako 4-denní fashion event s doprovodným programem. Tento koncept realizace akce se zároveň přibližuje již zavedeným světovým fashion weekům, které pravidelně probíhají ve všech mezinárodních metropolích spojených s módou a designem.

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji v síti TICKETSTREAM.

Více informací a kompletní program akce naleznete na www.fashionweekend.cz.