PUTOVÁNÍ S DINOSAURY | 15.- 17.2.2013 | Praha

 

NA ZÁKLADĚ OBROVSKÉHO DIVÁCKÉHO ÚSPĚCHU SE DO ČESKÉ REPUBLIKY VRACÍ SHOW OVĚNČENÁ ŘADOU CEN

WALKING WITH DINOSAURS NEBOLI PUTOVÁNÍ S DINOSAURY

Global Creatures ve spolupráci s BBC Worldwide vám na základě diváckého úspěchu po třech letech opět přiváží velkolepou podívanou PUTOVÁNÍ S DINOSAURY!

Dinosauři se budou opět procházet po Zemi a vy můžete být u toho. Nová show startuje v České republice 15. 2. 2013 v pražské O2 areně.

PUTOVÁNÍ S DINOSAURY – Velkolepá show, která vznikla na základě stejnojmenného oceněného seriálu televize BBC, oživí dinosaury ve skutečné velikosti – V show je k vidění například hrůzovládce tehdejších plání a jeden z největších oblíbenců publika Tyranosaurus Rex.

Show PUTOVÁNÍ S DINOSAURY, která se v O2 areně představí 15. -17. února 2013, ukazuje vývoj dinosaurů, včetně návaznosti na klimatické a tektonické změny, které vedly k zániku mnoha druhů. Scény bojů mezi dinosaury vypadají přímo fi lmově realisticky a publikum může sledovat, jak se masožraví dinosauři naučili chodit pouze po dvou nohou a jak se ti býložraví neustále snažili vylepšovat obranu proti svým krvelačným kolegům. V příběhu vyprávějícím o jejich 200 milionů let trvající nadvládě uvidíte na vlastní oči, jak dinosauři chodí, řvou, jak bojují o přežití a nadvládu. Z varhánků na jejich kůži a záblesků v očích poznáte, že se dinosauři opravdu vrátili!

PUTOVÁNÍ S DINOSAURY – Velkolepou show Vám do České republiky přiváží BBC Worldwide ve spolupráci s australskou produkční společností The Creature Production Company, v jejímž čele stojí generální ředitelka Carmen Pavlovic. Ta říká: „Seriál televize BBC byl výborným spojením zvláštních efektů a zábavně podaných informací. Abychom tuto televizní událost převedli do třetího rozměru a na jevišti mohli představit ještěry v životní velikosti, vytvořili jsme za 12,5 milionu liber podívanou tak obrovskou, že se může vejít pouze do arén. „Show Putování s dinosaury, která je mezníkem na poli rodinné zábavy, vidělo po celém světě více než 7 milionů lidí v 206 městech. Časopis Pollstar ji zařadil na 4. místo v anketě “100 Worldwide Tours”. Tento fenomenální světový úspěch je připisován dlouholeté průkopnické práci a vášni produkčního týmu, který večer co večer oživuje 20 ještěrů ve skutečné velikosti. Jedná se o technologický počin epických rozměrů.

Místo a termín konání akce:
15. - 17. února 2013 
O2 arena, Českomoravská čp. 2345/17, Praha

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji v síti SAZKATICKET

Předprodej vstupenek byl ukončen.

Více informací naleznete na www.putovanisdinosaury.cz.