REFRESH KREANS OSTROVNÍHO FESTIVALU

 

Letní prázdniny se dostaly do půlky a to znamená, že už zbývá pouhých 53 dnů a Litoměřice navštíví spousta hudebních STARS.  

Pořadatelé Ostrovního festivalu překvapují víc a víc. Pro návštěvníky připravili další akci, kterou nepřehlédnete.

„Návštěvníci už nemusí do obchodu pro lístek, z pohodlí domova si každý může nově zakoupit vstupenku prostřednictvím svého mobilního telefonu,“ informuje pořadatel festivalu, Lubomír Machoň a dodává: „Stačí zaslat SMS a vstupenku obdržíte do svého telefonu. Navíc, při koupi lístku touto formou, získáte jako bonus – kupón na 3 piva zdarma. Tato speciální akce platí od 1. 8. – 31.8.2012.“

Charlie Straight a Toxique rozproudili Český dům v Londýně a v září rozproudí Litoměřický areál bývalých kasáren Pod Radobýlem.

To je ale jen část kapel, které navštíví Ostrovní festival. Návštěvníci se mohou těšit na zvučná jména, jako jsou: MIG 21, Midi Lidi, Rimortis, Evelynne a KABÁTY aj.

V průběhu celého dne budou v areálu rozmístěny stánky s občerstvením a nebudou chybět ani sportovně - odpočinkové aktivity, kolotoče a další atrakce pro celou rodinu.

Sledujte ceny vstupenek na www.ostrovnifestival.czpředprodej se vyplatí!

 „Pro návštěvníky Kreans Ostrovního festivalu jsme zajistili pro pohodlnější dostupnost do kasáren, kyvadlovou dopravu,“ informuje pořadatel festivalu, Lubomír Machoň a dodává: „Autobus bude stavit na těchto stanovištích: Výstaviště, U Stadionu, Autobusové nádraží, U Pošty, U Závor, Kasárna a zpět.“ Kyvadlová doprava bude jezdit od 15 – 22 hodin v pravidelných půlhodinových a posléze čtvrthodinových intervalech.

Zapojte se do soutěží o hodnotné ceny (zájezd na Krétu, wellness pobyty, apod.). Stačí sledovat www.vinobranilitomerice.cz, www.ostrovnifestival.cz a Facebook – Ostrovnifestival.

Pořadatelé myslí také na obyvatele v okolí pořádání festivalu.

„Naší snahou je přinést do města kulturu a kapely, které zaujmou širokou skupinu obyvatel a budou si moci za málo peněz, užít spoustu muziky,“ informuje Lubomír Machoň a dále dodává: „Budeme se snažit hluk eliminovat na co nejnižší decibel, ale při Kabátech to bude asi trošku složitější a proto se předem všem omlouváme za případné nepříjemnosti způsobené hlukem, ale doufáme, že jednou za rok, toto menší burcování místní přežijí.“