Sexy liga show | 12.5.2012 | Brno

 

Sexy liga v Brně!

„Asociace atraktivního sportu“, která je organizátorem kulturně-sportovní soutěže s charitativním přesahem „SEXY LIGA“ vznikla jako reakce na poptávku trhu o sport spojený se zábavou.

Jedná se o výjimečné pojetí sportovní míčové hry - rugby, které je představeno ve velice sexy podobě. Hráčky jsou na hřišti při hře oblečené do sexy dresů. Cílem hry není pouze profesionálně odehraný rugby zápas, ale také velkolepá zábavní show pro diváky.

Pravidla standardní verze rugby jsou velice komplikovaná a periodicky se mění, proto byla mírně upravena a zjednodušena pro zvýšení atraktivity hry, čímž se podařilo dosáhnout požadovaného cíle.

Sportovní tým  je složený z 10 až 12 profesionálních hráček a jednoho trenéra, přičemž hrací družstvo má 5 hráček. Hráčky, které pravidelně již skoro rok trénují Rugby 7 jsou zejména modelky, atraktivní sportovkyně a především krásné dívky. Najdete zde reprezentatky ČR v Rugby, v beach volejbalu, v pozemním hokeji ale také Miss Maxim, či bývalou tvář italské módní značky Valentino, trénované hráčky se zdravým sebevědomím a nepopsatelnou touhou zvítězit, která je vede v zápalu hry do tvrdých soubojů o míč.

Herní sezóna je stanovena na 10 měsíců v roce a to v období od září do června, během které se odehraje 10 turnajů, z toho 5 turnajů v Praze, 4 turnaje v krajských městech ČR a jeden v Bratislavě. Z dlouhodobého hlediska je cílem rozšířit turnaje i do menších, okresních měst.

Turnaj je složený ze zápasů 2 x 6 min, hraje se vyřazovací metodou pavouka a je koncipován ve smyslu velkolepé show s doprovodným programem, roztleskávačkami, dalších vystoupení různého typu. Celá show kompletně s programem je plánovaná na 2,5 - 3 hodiny a je po celou dobu moderována moderátory.

Místo a termín konání akce:
Kajot Arena, Křídlovická 34, Brno
12.5.2012 19:00

Vstupenky na turnaj v Brně zakoupíte v síti TICKETPRO.

Další aktuální termíny:
14.4.2012 Ostrava - Poruba
2.6.2012 Bratislava - Zim. stad. NEPELY
polovina června 2012 Praha

Více informací naleznete na www.sexyliga.cz.