SEXY LIGA SHOW | 25.2.2012 | Praha

 

SEXY LIGA SHOW a PARTY!

19:00 1. turnaj Sexy ligy

vystupují: Dara Rolins, Marta Jandová, Ben Cristovao, Monika Bagárová, Laci Strike a taneční skupina SDA, moderátor Libor Bouček
po turnaji následují koncerty: Eddie Stoilow, Patrik "Rytmus" Vrbovský

SEXY LIGA PARTY

DJs: Michal Poliak, Lucca, Michael Burian, LayDee Jane, Eddie Sender

6:00 konec akce

SEXY LIGA – atraktivní sport

Pohled na 100 atraktivních sexy oděných dívek při drsném RURBY Vám změní život! Přijďte se podívat na 1. turnaj SEXY LIGY v České republice, na kterém kromě vzrušující sexy hry vystoupí DARA ROLINS, MARTA JANDOVÁ, BEN CRISTOVAO, MONIKA BAGÁROVÁ, Laci Strike a taneční skupina SDA. Show moderuje LIBOR BOUČEK. Třešničkou na dortu po konci turnaje bude koncert skupiny EDDIE STOILOW a rapperské slovenské hvězdy RYTMUSE. Následuje taneční party s DJs jako jsou Michal Poliak, Lucca, Michael Burian, LayDee Jane a Eddie Sender.

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPORTAL.

Za 390,- Kč, 590,-Kč, 790,- Kč a 990,- Kč můžete prožít nezapomenutelný večer na místech k sezení, za 690,- Kč stání po celou akci přímo před podiem, za 1.590,- Kč se dostanete do V.I.P. sekce s rautem. Vyznavači tanečních party si užijí akci na ploše za 490,- Kč (majitelé vstupenek na plochu budou usazeni po dobu turnaje na místech v horních tribunách a po skončení turnaje vpuštěni na plochu).

Šatna bude po celou dobu akce zajištěna.

Na akci je zakázáno vnášet alkohol, drogy, pyrotechniku, nebezpečné předměty (nože, zbraně, skleněné a PET lahve apod.) a jakékoliv další předměty, které SECURITY služba uzná za nebezpečné. Stejně tak je zakázán vstup se zvířaty.

Místo a termín konání akce:
TIPSPORT ARENA (HC Sparta Praha), Za Elektrárnou 419/1, Praha 7-Holešovice
25.2.12 19:00 (Sobota)

Více informací naleznete na Facebooku akce.