Strakatý Stadec | 14.3.2012 | Brno

 

Strakatý Stadec - hudební a taneční výlet do světa bez žánrových omezení!

V multikulturním centru Stadec v Brně bude 14. březen věnován akci na podporu nezávislé a alternativní kultury, zdravému přístupu k domácím mazlíčkům a výtěžek bude věnován na soukromé útulky a depozita. Strakatý Stadec je benefiční akcí o.s. Strakatý svět, na níž proběhne osvětová beseda s veterinářem o výživě, charitativní bazar a vystoupení etno a Word žánrů.

Přednáška Kočky a psi reklamě nerozumějí je věnována prevenci onemocnění, kterým lze správnou péčí poměrně snadno předejít. Cílem osvětové charitativní akce je vysvětlit laickým milovníkům koček a psů, že granule se nekupují barevné jako pastelky a jak se zorientovat v údajích o složení krmiva.
 
Večerní koncert přinese spoustu cizokrajných rytmů a pozitivní energie – vystoupí kapely, známé mícháním vlivů i žánrů do svérázné a charismatické fúze – Propaganja a Kumbalu, předkapelou jim bude ska – grunge velmi nadějná formace Bezestopy.

Tradičním účastníkem akcí Strakatého světa je skupina orientálních tanečnic Al Fayyum Dancers, která předvádí show tradičních orientálních tanců i moderního Bollywoodu,  jejich vystoupení v kostýmech a s náročnými rekvizitami  patří vždy k velmi úspěšným představením.

Po celou dobu bude ve vestibulu Stadecu otevřen charitativní bazar, složený z darů dobrovolníků.

Dagmar Kneslová, předsedkyně sdružení, k akci uvádí: „ po dlouhém a trochu beznadějném snažení jsme získali sponzora našich akcí, firmu Avet. Pro naši činnost je otázka pokrytí alespoň základních nákladů v podstatě otázkou existenční, proto jsme rádi, že díky této podpoře můžeme pokračovat. Obrovský obdiv patří spoustě vystupujících, kteří věnují čas, energii, svoje umění a přízeň publika pro charitativní účel. Děkujeme i všem podporovatelům a pomocníkům s organizací, zejména o.s. Stadec, které se k nám zachovalo rovněž velmi vstřícně. “

Strakatý svět o.s.

Občanské sdružení, pořádající benefice, kulturní a didaktické pořady se zaměřením na podporu alternativní kultury, environmentálních otázek a péči o opuštěná zvířata.

Termín a místo konání akce:
14.2.2012 19:30
Multikulturní centrum Stadec, Kounicova 20/22, Brno

Více informací naleznete na www.strakatysvet.webnode.cz.