SUPER DEN Helppes | 15.9.2012 | Praha

 

Podpoříme dobrou věc!

Předáme asistenční psy novým páníčkům s tělesným postižením. Čeká Vás super program a slavit s námi budou Karel Gott, Ivana Gottová, Marta Kubišová, Lenka Filipová, Barbara Nesvadbová, Debbi, Miro Žbirka, Filip Renč, Jan Čenský, Honza Potměšil, Ing. Jan Fischer, Csc., Bejlí a mnoho dalších! U toho přeci nemůžete chybět!

Vstupné dobrovolné.

Helppes je první a jediná nezisková organizace svého druhu v ČR, která pomáhá osobám se zdravotním postižením na cestě k integraci, soběstačnosti a samostatnosti, pomocí speciálně vycvičených psů a poskytuje zcela komplexní soubor souvisejících služeb - od zaškolení žadatele o speciálně vycvičeného psa, přes proškolení klienta až po následný servis po celou dobu aktivní služby psa. Helppes splňuje všechny, Zákonem o sociálních službách dané podmínky a je registrovaným poskytovatelem sociálních služeb, tudíž poskytuje tyto služby pomocí profesionálního týmu pracovníků a odborníků nejen na výcvik psů, ale i pracovníků s odborným zaměřením na práci s osobami se zdravotním postižením.

Helppes je členem mezinárodních organizací Assistance Dogs Europe a Assistance Dogs International, prostřednictvím Klubu speciálního výcviku je členem Českého kynologického svazu

Jako jediný v ČR je držitelem Certifikátu světové organizace Delta Society

Místo a termín konání akce:
Plzeňská ulice, Praha 5 - Motol (naproti hotelu Golf)
15.9.2012 od 10:30

Více informací naleznete na www.helppes.cz.