Taneční festival Pleasure Island | 24.7.2010 | Hradec Králové

 Letní taneční festival světové úrovně - Pleasure Island na Vás čeká v sobotu 24. července 2010 od 12.00 hodin v prostoru Festivalparku na bývalém letišti v Hradci Králové. Samotný festival potrvá celých 18 hodin od soboty 24. července 12.00 a kouzelná párty potrvá až do nedělního rána. Pořadatelem akce je agentura United Music, pořádající jedny z největších tanečních akcí jako například Sensation či Transmission. V rámci festivalu na sedmi scénách vystoupí více než 60 zahraničních i domácích DJ´s a živých projektů, za účasti největších hvězd světové taneční scény. Mělo by se jednat o zcela unikátní projekt, který nemá v našich končinách obdoby.

Festival PLEASURE ISLAND pořádá United Music společně s přední holandskou agenturou Art of Dance. Ta pořádá PLEASURE ISLAND již několik let v Holandsku, kde tento festival patří mezi hlavní letní taneční události. Díky této spolupráci nabídne PLEASURE ISLAND standard, za kterým každoročně vyráží tisíce fanoušků právě na holandské festivaly. Holandský tým bude mít na starosti veškerou kreativitu, jako bude řešení hlavní scény, dekorace celého prostoru a jednotlivých stagí, speciální efekty či performance.

Téma festivalu pro letošní rok zní ILLUSIONS a proto se také hradecký Festival Park promění na magickou krajinu, kde budete potkávat různé fantastické postavy, kouzelníky, iluzionisty a scenérie, což dodá festivalu zcela unikátní a nezaměnitelnou atmosféru.

Třešničkou na dortu pak bude Vyladěný line-up s mnoha hvězdami světové House, Trance, Techno a Hardstyle hudby, které doplní mnoho zahraničních a domácích talentů. Hlavní hvězdy vystoupí na monumentální open-air stage. Pro styly Trance a Techno budou vyhrazeny dva velkokapacitní stany a pro ostatní scény budou využity rozsáhlé hangáry kde proběhne také prezentace klubů jako je Mecca, Studio 54 či ostravský Fabric.

Vstupenka Vás u www.ticketpro.cz vyjde na 1.290 Kč (VIP: 2.500 Kč). Více informací naleznete zde.

 

PLEASURE ISLAND LINE-UP:



Illusions Main stage:
Paul van Dyk
Markus Schulz
Tocadisco
Avicii
Jerome Isma Ae
Sharam Jey
Michael Burian
Bon Finix vs Tripmain

Techno Masters:

Adam Beyer
Dave Clarke
Rush
Umek
Marko Nastic
Pet Duo
Agent
Nesquik
Nuff ft. Hugo Toxxx

Pure Trance: 

Gareth Emery
Menno de Jong
Guiseppe Ottaviani
Filo and Peri
Jochen Miller
Scot Project
Mike S
Nitrous Oxide
Eddie SenderReset Hardstyle:
Headhunterz
Korsakoff
Crypsis
Maly
Identic
Kold Konexion
Chain reaction
Anagenetic
Grasshopper
Enhance

Mecca:
Sydney
Lafayette
Orbith
Macio
Elite
Texx
Tall boy slim

Studio 54:
Enrico
Tommy Rogers & Peet
Ronny
Yan dark
Adlet
Pietros
Beda
Pete Walk
Faith
Marshall
Subgate
Migell

Fabric:
Martin Gredner
Ladee Jane
Michael C
Wolscha
Lumx
Robic
Van Vega
Naoki Uda
Ringo
Peter Key
Ravic