Top Fashion Night | 3.3.2011 | Praha

Večer plný módy, show i volné zábavy - Top Fashion Night, bude zahájen vystoupením vynikající známé muzikálové skupiny Děti Ráje (Míša Nosková, Bořek Slezáček), která nás bude provázet během celé show. Následně budou mít návštěvníci možnost shlédnout prezentaci české návrhářky Jiřiny Vervoort - Villanelli ve spolupráci s Make-up artist Gabrielou Kleinovou a Hair stylistkou Petrou Žídkovou. Dále se představí obchodní síť Saxoo London. Jejím hlavním cílem je šíření anglického clubwear stylu a zásobování mužů elegantním a vysoce kvalitním oblečením. Posledním vstupem bude atraktivní přehlídka spodního prádla a plavek od značek STYX underwear a Diesel.

Na přehlídkovém mole se představí modelky a modelové z mezinárodní agentury STILL Management, společně s vítězem prestižní soutěže Muž roku ČR 2010 Honzou Hájkem a finalistou Janem Žižkou. V rámci večera se diváci mohou dále těšit na pěvecké vystoupení finalisty známého ze soutěže Talentmania Tomáše Ringela a další příjemná překvapení. Na akci už přijalo pozvání mnoho osobností ze scény českého showbyznysu.

Začátek akce je v 19:30 hod, po plánovaném konci komponovaného programu ve 21:00 hod vypukne Dance party, kterou
obstará populární DJ Rico.

Během celého večera máte možnost svěřit se do profesionální péče Beauty Specialistů z týmu Ivanky Christové s použitím kosmetiky Mary Kay. Budete tak moci využít - poradenství, líčení / doličování a okamžitou proměnu vzhledu, na místě v kombinaci s nafocením výsledků. 

Termín a místo konání akce: 3.3.2011 19:30, Klub Venue, Michalská 27, Praha 1 - Staré Město

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketpro.cz. Cena: 100 Kč, na místě pak 150 Kč.

Webové stránky akce byly zrušeny (www topfashionnight cz).