Top Secret Fashion Show | 31.1.2011 | Praha

 
Provokativní módní přehlídka TOP SECRET zahajuje sezónu roku 2011 dne 31.1.2011 ve 20:00 v kongresovém sále hotelu Hilton Prague.
 
Mimo těch nejpůsobivějších efektů, projekcí a scénických prvků, Vás upoutají dozajista také modely z projekce slovenského módního návrháře Marcela Holubce. Tyto modely budou tentokrát inspirované hříšně koketním dvorem francouzských králů, elegancí i okázalým luxusem haute couture a průřezem francouzskou módní revolucí od Coco Chanel po Jean Paula Gaultiera. Těšit se tedy můžete na princezny i provokativní kokety, opravdové dámy i kabaretní tanečnice. To vše v podání českých miss a dalších top modelek.
 
Celá scéna se bude proměňovat spolu s předváděnými modely. Přesný popis scény je dosud tajemstvím, které odhalí až samotní diváci. Stejné je to i s modelkami. Již proběhlo několik kol castingů, ale jména vítězek si společnost JVS GROUP zatím pečlivě střeží. Jediné, čím si můžeme být jisti, obstály jen ty opravdu nejkrásnější dívky.
 
Celou módní přehlídku již tradičně moderuje Leoš Mareš.
 
TOP SECRET patří v posledních letech k nejprestižnějším módním přehlídkám v České republice a je srovnatelná s největšími světovými módními přehlídkami, a to jak kvalitou modelek a předváděných modelů, tak i technickým zázemím a výpravností celé scény.
 
Vstupenky v ceně již od 1000Kč jsou k dispozici v síti Ticketpro.
 
Více informací naleznete na stránkách pořadatele: www.jvsgroup.cz.