TOP SECTRET - Francie a láska ve všech podobách | 6.11.2010 | Praha

Provokativní módní přehlídka TOP SECRET, která se bude konat 6. 11. 2010 v hotelu Hilton, nás přenese na zámky na Loiře i do proslulých pařížských kabaretů.
 
Hybatelem světa je od nepaměti láska. Láska opěvovaná i zatracovaná, láska provokující i ušlechtilá. A právě láska ve všech svých ctnostech i neřestech bude hlavním tématem letošního ročníku TOP SECRET.
 
Mladý slovenský módní návrhář Marcel Holubec připravil modely inspirované hříšně koketním dvorem francouzských králů, elegancí i okázalým luxusem haute couture a průřez francouzskou módní revolucí od Coco Chanel po Jean Paula Gaultiera. Těšit se tedy můžeme na princezny i provokativní kokety, opravdové dámy i kabaretní tanečnice. Jsme si jisti, že tato módní přehlídka nenechá nikoho chladným právě tak jako láska sama.
 
Celá scéna se bude proměňovat spolu s předváděnými modely. Team JVS GROUP ve spolupráci se scénickými výtvarníky již připravují ty nejpůsobivější efekty, projekce a další scénické prvky. Přesný popis scény je dosud tajemstvím, které odhalí až samotní diváci. Stejné je to i s modelkami. Již proběhlo několik kol castingů, ale jména vítězek si společnost JVS GROUP zatím pečlivě střeží. Jediné, čím si můžeme být jisti, obstály jen ty opravdu nejkrásnější dívky.
 
Módní přehlídkou nás již tradičně provede Leoš Mareš.
 
Vstupenky budou k dispozici k zakoupení na www.ticketpro.cz.