TRANCEFUSION - A DREAM COME TRUE | 14.4.2012 | Praha

 

PRAHA ZAŽIJE 14. 4. 2012 TRANCE SMRŠŤ SVĚTOVÉHO FORMÁTU!

Zpozorněte, datum 14.4.2012 by si měli všichni fanoušci elektronické taneční hudby, především pak hudebního žánru trance, zapsat červeným písmem do svých diářů. Praha totiž pro tuto jedinou noc zažije doslova uragán, který nemá v historii českých halových tanečních párty obdoby! Samotný podtitul akce "sen se stane skutečností" dává tušit, že by se měli návštěvníci přenést do říše snů. Výčet všech jmen dává tušit tomu, že se ocitnete na prahu snění.

Promotéři TRANCEFUSION přicházejí s úplně novým konceptem této nadšeně přijaté akce, který by se měl vyrovnat světovým trance eventům. Veškeré prostory Průmyslového Paláce (levé i pravé křídlo, střední hala i rozlehlé foaer) s celkovou plochou přes 12 tisíc metrů čtverečních se promění v jeden velký festival trance hudby a fanoušci tohoto žánru si rozhodně přijdou na své. Již nyní lze předpokládat, že nebudou vědět, na které stage se usídlit. Celkem v paláci vyrostou 3 stage, na nichž se během desetihodinového tanečního maratonu představí více jak 20 trance DJs z toho nejlepšího, co současná světová špička nabízí. Praha se navíc může jen pro tuto noc těšit na neskutečných téměř deset jmen, která si v Čechách odbudou svou premiéru! Na české poměry, zdá se věc nevídaná …

K dispozici bude návštěvníkům nespočet barů, stánků s občerstvením a upomínkovými předměty, prostorné vyhlídkové terasy ve střední hale, venkovní terasy pro kuřáky včetně kuřácké lounge ve foaer, dostatečná kapacita toalet a šaten, relax pointy, game zóny, rozlehlé VIP prostory a mnoho dalších překvapení určených fanouškům Trancefusion z celého světa.

Pořadatelé slibují, že rozhodně neprodají maximální kapacitu Průmyslového Paláce, a budou dbát na to, aby v jednotlivých halách bylo vždy k hnutí. Proto doporučují včasný nákup vstupenek, protože kapacita Průmyslového Paláce není neomezená.

DJs: Dash Berlin (NL), Aly & Fila (EG), Andy Moor (UK), Simon Patterson (UK), Sean Tyas (USA), Richard Durand (NL), Arty (RUS), Super8 & Tab (FIN), Leon Bolier (NL), Blank&Jones (D), Orjan Nilsen (NOR), Alex O´Rion (NL), Arctic Moon (PL), Ben Gold (UK), Mark Eteson (UK), Ruben de Ronde (NL), Wezz Devall (NL), Alexander Popov (RUS) Hosté: Audrey Callagher (UK) - LIVE a mnoho dalších performerů

TRANCEFUSION - ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození. 

Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice

Termín akce: 14/04/2012 20:00 - 15/04/2012 06:00

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETSTREAM.

Official after party - STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

Více informací naleznete na www.trancefusion.cz.