TRANCEFUSION AUTUMN 2012 | 29.9.2012 | Praha

 

TRANCEFUSION OZNAMUJE PODZIMNÍ TERMÍN A SPOUŠTÍ PŘEDPRODEJ!

Zpozorněte! Párty Trancefusion nedlouho po své velké jarní edici oznamuje pod hlavičkou BTL Agency její podzimní termín. V sobotu dne 29.9.2012 se tato vyhlášená akce opět usídlí v prostorách Průmyslového Paláce v Praze, aby potěšila tisíce trancových fanoušků z různých koutů světa. Stejně jako tomu bylo na podzim 2011, se i nyní můžete těšit na jednu velkou stage, kterou budou opanovat hvězdy světové trancové scény společně s live performery. Line up je již téměř celý připraven a ladí se pouze poslední detaily. Oznámení kompletního jmenného seznamu těch, kteří se tentokrát představí v Praze, můžete očekávat v nejbližší době. Již nyní vám ale můžeme prozradit, že se opět - jako tomu je v případě Trancefusion dobrým zvykem - dočkáte několika světových jmen, která si v ČR odbudou svou premiéru. Těšit se můžete i na malou stage, která bude tentokrát vyhrazena pro domácí djs, dále pak také na množství barů, stánků s občerstvením, upomínkovými předměty, míst pro odpočinek apod.

Spolu s oznámením termínu se rovněž spouští i předprodej vstupenek na tuto podzimní edici. A věříme, že ceny budou tentokrát příznivé pro všechny naše fanoušky: Prvních 500 ks vstupenek bude v prodeji za 590,- Kč, dalších 500 ks za 650,- Kč a dále se budou ceny postupně zvyšovat na konečných 990,- Kč na místě. Využijte této výjimečné nabídky a zakupte si vstupenky v síti Ticketstream již v prvních vlnách!

Oznámení všech jmen a dalších detailů k akci očekávejte opravdu v nejbližší době!

TRANCEFUSION - ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji v síti TICKETSTREAM.

Uvedené ceny vstupenek jsou včetně všech poplatků a 14% dph a jsou tudíž konečné. Varujeme před nákupem vstupenek z pochybných zdrojů a mimo předprodejní místa nebo přímo od produkce!!!

* GOLDEN VIP vstupenka zahrnuje přístup na GOLDEN VIP terasu s vlastními bary s přímým výhledem na stage, přístup i na plochu, samostatný vchod do haly, samostatná šatna, welcome drink, občerstvení, samostatné toalety, místa k sezení. Limitovaný počet vstupenek.

** DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumaci na baru (vyjma cigaret), přístup do prostor vyhrazených pro diamond vip návštěvníky (balkon v prvním patře s výhledem na sál a stage) a přístup kamkoliv na plochu i do prostor golden vip, samostatný vchod do haly, samostatná šatna, samostatné toalety. V prostoru balkonu osobní číšníci, dostatek místa k sezení. Limitovaný počet vstupenek.

Místo a termín konání akce:
Výstaviště Praha Holešovice
29/09/2012 20:00 - 06:00

Více informací naleznete na www.trancefusion.cz.