TRANCEFUSION SPECIAL CLUB EDITION | 10.2.2012 | Praha

 

První speciální klubová edice Trancefusion dorazí v únoru do SaSaZu!

Připadne vám čekání na dubnovou Trancefusion nekonečné a dlouhé? Pak je tu pro vás záchrana v podobě speciální klubové edice této oblíbené akce. Poprvé se Trancefusion přestěhuje z haly do útulného a moderního klubu SaSaZu, aby vám nabídla další smršť oblíbených ale i neokoukaných jmen na poli elektronické taneční hudby. A máte se opravdu na co těšit!

Po několika měsících se do Prahy vrátí irský producent John O´Callaghan, který při své poslední návštěvě sklidil nadšené ohlasy fanoušků. A během jeho setu dojde i na jedno velké překvapení!

Další hvězdou, která se představí pražskému publiku, bude Roger Shah, miláček českého publika, který byl hostem první premiérové Trancefusion a zaslouženě se dočkal samé chvály. I sám Roger byl v dubnu ohlasy i atmosférou nadšený a do Prahy se velmi těší a jistě předvede opět velkou show.

Jak je u Trancefusion zvykem, tak se pražské publikum může těšit na další jméno, které si v ČR odbude svou premiéru, do Prahy dorazí z Holandska Cliff Coenraad! Znalci trance hudby jeho tvorbu milují a oceňují, proto by měli být z jeho návštěvy nadšeni.

České barvy během této noci budou hájit Martin Gredner a velký trance talent Thomas Coastline.

A dojde i na speciálního live hosta, kterým nemůže být nikdo jiný než Betsie Larkin, která do Prahy dorazí z New Yorku a netřeba dlouho hádat, s kým na Trancefusion vystoupí, bude to samozřejmě John O´Callaghan, s nímž má Betsie mnoho společných hitů. Určitě dojde i na současné novinky Save this Moment a Dream!

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

DJs: John O´Callaghan (IRL), Roger Shah (D), Cliff Coenraad (NL), Thomas Coastline (CZ), Martin Gredner (CZ) Hosté: Betsie Larkin (USA)

Vstup pouze od 18ti let.

Místo a termín konání:
Club Sasazu, Bubenské nábř. 306, Praha
10.02.2012 21:30

Více informací naleznete na www.trancefusion.cz.