TRANCEFUSION SPECIAL CLUB EDITION 2 | 27.10.2012 | Praha

 

TRANCEFUSION SPECIAL CLUB EDITION 2

Druhá klubová edice Trancefusion v nové Mecce a na dvou stage!

Po velkém úspěchu první speciální klubové edice Trancefusion, se BTL Agency rozhodla pro pravidelné opakování a oznamuje její druhé pokračování. Tentokrát se tato klubovka stěhuje do nově otevřeného a zrekonstruovaného klubu Mecca v Holešovicích. Návštěvníci se mohou těšit na podstatně zvětšenou kapacitu klubu, novou brilantní akustiku se zvukovým systémem Function One, velký světelný park a hlavně na dvě patra, kde budou umístěny 2 stage!

DJs: Daniel Kandi (DK), Ummet Ozcan (NL), LayDee Jane (CZ), Thomas Coastline (CZ), Spark7 (CZ), Danny V (PL), Revolt (CZ), George Crusher (CZ)

Ta hlavní TRANCE STAGE bude umístěna samozřejmě v hlavním největším sále klubu a line up slibuje opravdovou klubovou lahůdku! Po dlouhých letech se do Prahy vrátí DJ a producent z Dánska DANIEL KANDI, který je právem považován již za legendu mezi trance DJs. Druhým zahraničním hostem na main stage bude uhrančivý DJ a producent z Holandska a současná stoupající světová hvězda UMMET OZCAN, který si před rokem právem podmanil české fanoušky. Další hvězdou této noci bude nejvýznačnější domácí trance veličina a miláček místních fanoušků, sice drobná ale o to energetičtější dáma LayDee Jane! O nemalý support těchto třech velkých jmen se postarají Thomas Coastline, který každý týden připravuje Trancefusion Night na Danceradiu a dále mladý talentovaný DJ Spark 7.

Trancefusion přinese pro tuto edici novinku v podobě HARD STAGE. Ta bude umístěna v suterénních prostorách klubu Mecca a protagonisty této stage budou DANNY V z Polska a domácí barvy zde budou hájit Revolt a George Crusher. T

Trancefusion je ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Místo a termín konání akce:
Club Mecca, U Průhonu 3, Praha 7 - Holešovice
27. - 28.10.2012 22:00 start, 06:00 konec

Vstupenky na akci zakoupíte v rozmezí 330Kč - 690Kč v předprodeji v síti TICKETSTREAM.

Klasická vstupenka - první vlna 300 ks za 330 Kč, dále pak 390 Kč, a 450 Kč na místě GOLDEN VIP 690 Kč v předprodeji a 890 Kč na místě DIAMOND VIP 1790 Kč v předprodeji a 1890 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru.

Vstup pouze od 18ti let.

Více informací naleznete zde www.trancefusion.cz.