UMEK se představí již tento pátek v klubu Mecca!

Uroš Umek,

jak se tento slovinský DJ skutečně jmenuje patří dlouhodobě k  nejúspěšnějším a nejproduktivnějším techno a techhouse DJs. S hraním začal v 17-ti letech, přesněji v roce 1993 a postupně začal budovat svůj úspěch ve své rodné zemi. Od roku 2001 se stává oblíbeným mezi evropskými fanoušky především díky svým rychlým přechodům a povznášejícím setům. Je také známý tím, že hraje ze 4 gramofonů zároveň.   Vytvořil spoustu velkých hitů, kterými se proslavil a díky kterým si získal reputaci inovátora.

Předprodej 2 Vlna vstupenek:     https://tickets.mecca.cz/en/a/89
    (Ceny: 390 Kč - Regular, 650 Kč - V.I.P)

V posledních letech paří UMEK k jednomu z nejvytíženějších techno a techhouse DJs. Ročně má na svém kontě více než 100 odehraných akcí. Za zmínku patří například březnové hraní na Ultra Music Festivalu v Miami, kde vytvořil fantastickou atmosféru a do svého setu zařadil nové tracky s prozatím neznámými názvy, ale např. i velký hit z roku 2012 „100% Sure“.

V České republice není rozhodně žádným nováčkem a již tento pátek se tato legenda elektronické hudby představí v pražském klubu Mecca na party MeccaStar, což je pravidelná páteční noc klubu Mecca. Z hvězdných výšin na vás budou zářit nejen přední světové, ale i tuzemské hvězdy současné taneční scény. Jedinečný hudební zážitek si vychutnáte prostřednictvím křišťálově čistého zvuku Funktion 1.

UMEK @ MeccaStar, již tento pátek 12.4. v klubu Mecca!

Slovinského velikána doplní pražská špička Enrico, Meccanicii, Subgate a Touster Production Stage, kde se předvedou v B2B setu pánové Tokátko vs. Taada, Peter Costa vs. Adam Cloud, Marty Fish vs. Schwing či Revis vs. Pete Walk.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/450322328373168/

UMEK @ MeccaStar | 12.4.2013 | Praha