V Ostravě opět začala klobouková horečka

 

V Ostravě opět začala klobouková horečka. Ostravar jich letos před Colours připravil 11 tisíc.

 

Ostravar před festivalem stočil miliony lahví piva ve speciální kloboukové edici

V Ostravě dne 30.6.2012 – S blížícím se festivalem Colours of Ostrava vypukla v Ostravě po roce opět klobouková horečka.  Ostravar, který je druhým rokem partnerem prestižního hudebního festivalu, totiž i letos připravil akci pro své příznivce, ve které je možné získat tuto dnes tak populární pokrývku hlavy. Po červeném festivalovém pivu Ostravar Red jsou festivalové klobouky dalším příspěvkem ostravského pivovaru k nadcházejícímu hudebnímu svátku.

“Klobouky jsou na letních akcích typu Colours of Ostrava,  kde lidé stráví pod širým nebem mnoho hodin, nejen vhodným módním doplňkem, ale hlavně výborně chrání před horkým letním sluncem,” říká manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková.

S nápadem vyrobit pro Colours festivalové klobouky přišel Ostravar už loni. „V minulém roce to byla jedna z aktivit, kterou jsme chtěli dát najevo, že je Ostravar novým partnerem festivalu,“ popisuje  Zuzana Cieciotková. „Akce měla tak velký úspěch, že jsme museli klobouky dovyrábět. Vzhledem k obrovskému zájmu jsme se rozhodli akci letos zopakovat. Aby se dostalo na co největší počet lidí, museli jsme do pravidel dát podmínku, že jedna osoba může získat maximálně dva kobouky.”

Zájemci  mohou festivalové klobouky získat výměnou za 20 víček z festivalové edice lahvového piva Ostravar. Stabilním výdejním místem je Pivní pohotovost v centru Ostravy.  Kromě ní klobouky vydává tým, který objíždí region Ostravska. Seznam a časy míst, kde se s ním mohou lidé setkat je uveden na stránkách https://www.ostravar.cz/. Aby měli šanci klobouky získat také ti, kdo si Ostravar rádi vychutnají čepovaný, probíhá akce také ve vybraných hospodách.

Celkem ve festivalové edici, která se vyznačuje speciální etiketou a červenou korunkou, Ostravar stočil přes 3 milióny lahví. “Naše festivalová edice je dostatečně široká, aby si z ní lidé dokázali vybrat. Je v ní nejen jedenáctistupňový festivalový ležák Ostravar Red, ale také světlý ležák Ostravar Premium a světlé pivo Ostravar Original,” říká Zuzana Cieciotková.

Při výměně víček si lidé mohou letos vybrat buď červený nebo nově také bílý festivalový klobouk. „Chtěli jsme tímto krokem motivovat i ty, kdo již červený klobouk mají z loňska. Vzhledem k obrovskému zájmu o klobouky můžeme už dnes říct, že se nám to podařilo,“  Cieciotková.

Více informací o festivalu naleznete zde:

COLOURS OF OSTRAVA | 12. - 15.7.2012 | Ostrava