Veletrh Street Arena již tento víkend!

 

Veletrh Street Arena již tento víkend

Už tento víkend 17. – 18. 11. 2012 se na Výstavišti v Praze Holešovicích odehraje veletrh Street Arena. Kromě prodejních stánků se street / skate / snb oblečením a vybavením bude na veletrhu i mini snowpark, skate zóna a živé vystoupení hiphopových Indy & Nironic vs KMBL. To vše zdarma!

Brány veletrhu se otevírají v sobotu 17.11. v 11:00 dopoledne a program je naplánovaný až do 22:00. Neděle 18.11. startuje stejně jako v sobotu, tedy v 11:00 a veletrh se pro tento rok uzavře ve 20:00. V pavilonu veletrhu bude prodávat a prezentovat přes 40 značek street / skate / snb oblečení a vybavení. Pro akce chtivé budou na veletrhu postaveny zóny, kde si můžete zajezdit i na snowboardu nebo skateboardu.

Pro příznivce snowboardingu bude přímo u pavilonu připraven Horsefeathers Street Arena Jib, neboli mini snowpark, který se bude skládat z dlouhého zábradlí vedoucího ze schodů, na kterém si jezdci budou moci vyzkoušet svoje dovednosti. Prostor bude ale i pro méně zdatné v podobě 2 překážek na zemi. Až do 18:30 bude snowpark otevřen pro veřejnost, poté se na zábradlí ze schodů odehraje soutěž Best Trick o nejlepší trik dne. Přímo v pavilonu veletrhu se se svojí exhibicí představí také několikanásobný mistr světa v biketrialu Petr Kraus z Red Bull teamu.

Sobotní program bude na veletrhu zakončen živým vystoupením Indy & Nironic vs KMBL a ve 22:00 se veletrh pro tento den zavírá. Večerní program tím ovšem nekončí, jelikož v pražském klubu Roxy je naplánována afterparty s DJs a hlavně premiérou snowboardového videa Fool’s Gold.

Příznivci skateboardingu si ovšem také přijdou na své, jelikož po oba dny bude uvnitř pavilonu vyhrazena skatezóna, kde bude připraven speciální grindbox. V neděli se v tomto prostoru odehraje battle závod Horsefeathers Street Arena Game Of Skate, kde se bude soutěžit o zboží Horsefeathers v ceně 10.000 Kč.

Těšit se také můžete na soutěže se samotnými značkami, které budou probíhat celý víkend. Vrcholem soutěží budou dvě nedělní soutěže se značkou Ride, kde si šťastní výherci odnesou buď komplet oblečení od hlavy až k patě, nebo uplně nový snowboard včetně vázání a bot.

Kompletní informace o programu veletrhu najdete ZDE.