VELKOPAVLOVICKÉ VINOBRANÍ | 2. - 3.9.2011 | Velké Pavlovice

 

Velkopavlovické VINOBRANÍ 2011 - Slavnosti pro celou rodinu.

Jako každý rok, i letos Vás o prvním zářijovém víkendu zveme na naši tradiční a pestrou, dvoudenní vinařskou slavnost.

V sobotu odpoledne se můžete těšit na HRADIŠŤAN s Jiřím PAVLICOU a dětskými sólisty. Připravili pro nás  tentokrát koncert určený především pro děti, rodiče a mladé publikum.

V průběhu večera pak vystoupí legendární SPIRITUAL KVINTET a především pro „oldies“ fanoušky pak uvítáme SYNKOPY 61, jak sami tvrdí, nejstarší hrající beatovou skupina u nás.

Kromě folklórních cimbálek zde zahrají dvě slovenské formace, které těží z lidové inspirace své země, ale zpracovávají ji zcela po svém. BANDA se představí v pátek večer se svým vášnivě repertoárem a s tanečníky z Lúčnice. V sobotu zahraje netradiční cimbálová muzika NEBESKÁ MUZIKA, která přijede z Těrchové, kraje Jánošíka.

Tradiční folklór letos reprezentuje národopisný soubor BŘECLAVAN. Jeden z nejstarších moravských souborů, který dnes předvádí bohatý program z mnoha regionů. V pátek v podvečer si přijdou na své milovníci mužáckých sborů. Presúzní sbor z Velkých Pavlovice bude hostit své kolegy, letos i z Horňácka.

Ale vedle bohatého kulturního programu myslíme především na děti, pro které připravujeme hry a soutěže vedle kterých bude asi nejvíce lákat vystoupení Michala z Kouzelné školky v sobotu dopoledne. A pak samozřejmě vláček, koně a nejrůznější atrakce. Rozhodně se zde nudit nebudou.

Ve Velkých Pavlovicích jste samozřejmě vítáni i na více dní. S ubytováním Vám poradí nejlépe na IC Velké Pavlovice. Ve městě přímo je na tři stovky ubytovacích lůžek, ale často se stává, že jsou v době vinobraní beznadějně vyprodána. Není však problém pomoci najít ubytování v některé z okolních vesnic, které nabízí také povětšinou rodinné penziony a apartmány.

Co se týká parkování aut přímo na akci, jsou zde připravena dvě záchytná parkoviště velmi blízko areálů, na které budete navigování informačními tabulemi a pořadateli.

Místo konání: Areál U sýpky, Brněnská 1, Velké Pavlovice

Termín konání: 2. - 3.9.2011

Ceny vstupenek:     
Páteční             100,-Kč
Sobotní             200,-Kč
Dvoudenní           250,-Kč

Osvobozeny jsou děti do 15 let a zdravotně postižení po předložení průkazu ZTP.

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.

Více informací naleznete na www.velkopavlovickevinobrani.cz.

Reklama: