VYBIJ SE Party - Ulevte si od stresu exkluzivně | 24.1.2013 | Praha

 

Ulevte si od stresu exkluzivně!

Využijte časově omezené nabídky a přijďte na exkluzivní večírek se známými osobnostmi, kde si budete moct zároveň vyzkoušet aktivity zbrusu nového projektu Vybijse.cz

Co si budete moct vyzkoušet s 90% SLEVOU ?

• Rozmlať to! Rozmetejte vše na kousky pomocí pálky, tyče nebo vlastních rukou. Kus sestavené kanceláře, bytu.. je to na vás. Ochranné pomůcky jsou samozřejmostí.

• Černá místnost! Vykřičte si v izolované místnosti z toho, co vás trápí. Poslouchejte hudbu opravdu nahlas. Nebo si ve zpovědnici tiše povídejte s odborníkem/koučem.

• Stěna nářků! Kreativní destrukce. Betonová stěna je jen vaše. Barvy, štětce a fotografické koláže osob, míst či situací, které nemáte rádi. Dílo si můžete schovat – nebo zničit!

• Na Doraz! S boxerskými rukavicemi nebo dalšími pomůckami se s ním můžete imaginárně utkat pomocí figuríny nebo sparring partnera, který se bude jen bránit.

• S humorem! Zažijte si jaké je to být sumo a v nafukovacím obleku vrážet a vytlačovat druhého tlouštíka. Nebo raději boj všech proti všem s dorty, rajčaty a vajíčky v jednorázových oblecích? Kdo tam ještě bude?

Moderování se ujmou Tomáš a Tomáš, hrát bude renomovaný DJ.

Pozváni jsou zatím tito hosté: kapela Support Lesbiens, kapela Post-it, Michal Hrůzu, Miroslav Dopita a mnoho dalších, které budeme postupně zveřejňovat.

O půlnoci vystoupí tanečnice POLE DANCE.

Místo a termín konání akce:
Protiatomový bunkr COVERPLACE, Freyova 27/82, Praha
24.1.2013 19:00 - 02:00

Vstupenky na akci za 220Kč zakoupíte v předprodeji v síti TICKETSTREAM. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.

Předprodej vstupenek byl ukončen.

Více informací naleznete na www.vybijse.cz.