Výstava „Tutanchamon – jeho hrob a poklady“ prodloužena do 22.9.2013

Dech beroucí výstava „Tutanchamon – jeho hrob a poklady“

bude díky velikému zájmu veřejnosti prodloužena do 22. záři 2013. Hlavní promotér výstavy pan Serge Grimaux, který výstavu ve spolupráci se společností Arkham, s.r.o. v Praze pořádá, se rozhodl na základě velmi pozitivní reakce publika a stále rostoucí popularity výstavy.

Výstava „Tutanchamon – jeho hrob a poklady“, která byla v Praze pro veřejnost oficiálně otevřena ve čtvrtek 28. března, měla dle prvotních plánů v Praze zůstat do konce června 2013. Na základě vynikající odezvy ze strany publika se organizátoři rozhodli výstavu prodloužit do 22. září 2013. „Výstava naše očekávání výrazně překonává! Přitom jsme věděli, že návštěvnost i odezva bude silná, protože je výstava připravena v opravdu vysoké kvalitě. Když byla v roce 2008 představena v Brně, překročila návštěvnost 200 000 lidí. Nyní jsme na skvělé cestě, abychom čísla z Brna překonali,“ říká promotér výstavy Serge Grimaux.

Díky prodloužení výstavy mají všichni zájemci o starověký Egypt jedinečnou možnost prohlédnout si na 1000 předmětů z hrobky faraona Tutanchamona, včetně velkých schrán a faraonova sarkofágu i s jeho překrásnou maskou až do neděle 22. září 2013.

Vstupenky jsou i nadále k dispozici v předprodeji v sítích TICKETPRO a EVENTIM.

Více informací k výstavě naleznete zde:

Výstava Tutanchamon - Jeho hrob a poklady | 28.3. - 22.9.2013 | Praha