Wonderland Army edition | 15.3.2013 | Praha

 

Momentálně nejpopulárnější klubová noc u nás – WONDERLAND

– přichází se svým jedenáctým pokračováním. V pátek, 15. března, přivítá holešovický prostor SaSaZu několik zahraničních hvězd, které budou vedle rezidenta Michala Poliaka, součástí zcela nové show s podtitulem Wonderland “Army”.

Těšit se můžeme na ruské trio Swanky Tunes, holandského Dje a producenta, který si říká Dannic, rezidenta Michala Poliaka, slovenského Dje a producenta Eddie Sendera, a dalších hostů. Poprvé se na Wonderlandu představí jeden z nejlepších světových MC’s z Holandska, který si říká MC Stretch, a který doprovázel akce jako Tiesto in Concert, Armin Only, Tomorrowland, a další.

SaSaZu se tak na jeden večer změní ve vojenskou základnu plnou krásných vojaček a vojáků, a všichni se tak ocitnou v akčním filmu, kde se za velícím DJ pultem vystřídají generálové z mnoha velmocí, kteří nebudou šetřit ostrou houseovou municí, a dalším arsenálem až do rána, kdy mnozí z vás vytáhnou bílé vlajky po únavě z devítihodinového výcviku. Všem doporučujeme dorazit v pohodlné vojenské výstroji, protože tahle noc vás dostane na kolena a sáhnete si až na dno svých tanečních sil.

Místo a termín konání akce:
SaSaZu, Bubenské nábř. 306/13, Praha 7
15.3.2013 20:00

Vstupenky na party zakoupíte v předprodeji v síti TICKETPRO. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.

Předprodej vstupenek byl ukončen.

Více informací naleznete na www.wonderland-night.cz.