YAMATO – The Drummers Of Japan | 6. - 9.3.2011 | různá místa

 

Přídáváme do přehledu zábavních akcí další úžasnou bubenickou show z Japonska. Věhlasný soubor japonských bubeníků - YAMATO přínáší do ČR další strhující show.
 
O tom, že je soubor se svou energickou show v České republice oblíben svědčí také beznadějně vyprodané ročníky 2008 a 2009. Po předešlých show pod názvy Heartbeat „Shin-on“ a "Matsuri - Fiesta" připravují zcela novou s označením 
"Gamushara - The beat of Courage". Nepochybně ve Vás i tentokrát zanechá nezapomenutelný a intenzivní dojem. Připravte se na pohádkově jemnou a čistou odezvu padajícího deště, přes rytmické, veselé pasáže dýchající radostí ze slunce, ze hry a ze zdravého pohybu až po silnou, běsnící bouři excelující v zběsilosti mládí. Víte jak zní odvaha? Přijďte naučit bít své srdce odvážně, nyní máte jedinečnou příležitost!
 
Termíny a místa konání:
 
6. 3. 19:00 BRNO, Janáčkovo Divadlo
7. 3. 19:00 BRNO, Janáčkovo Divadlo
8. 3. 20:00 PRAHA, Kongresové Centrum
9. 3. 19:00 OSTRAVA, ČEZ ARÉNA
 
O souboru:
 
Soubor YAMATO založil v roce 1993 Masa Ogawa v Naře, která je považována za „kolébku japonské kultury“. V současné době soubor sídlí ve vesnici Nara a s tradičními japonskými bubny „Wadaiko“ cestují již více než 10 let po celém světě. Od svého vzniku uskutečnil soubor přes 1000 představení v Asii, Evropě a Americe, které shlédlo více než milion lidí. Během této velkolepé bubenické show, v které se bubnování mísí s tradičními japonskými motivy (hudba, kostýmy – SHOW v japonské tradici), je použito několik desítek originálních japonských bubnů (včetně bubnu „Odaiko“ vyrobeného z ohromného více než 400 let starého stromu).
 
Vstupenky na pražské a brněnské vystoupení zakoupíte v síti Ticketpro a na ostravské pak v síti Ticket-art.cz.
 
Více informací o souboru naleznete na oficiálních stránkách: www.yamato.jp.
 
 

Reklama: