Zpátky do školy s úsměvem | 3.9.2012 | Praha

 

Zpátky do školy s úsměvem!

V pondělí 3. září si děti školou povinné i jejich rodiče přijdou na své v obchodním domě Kotva. Od 10 hodin zde bude probíhat akce, která jim pomůže vybavit se po prázdninách zpět do školy. Pro děti bude připraven bohatý program, plný hudby a zábavy. Těšit se mohou na balonkáře, bublinkáře, divadlo nebo dětskou módní přehlídku. Na akci s námi bude i malířka obličejů, která může dětičky změnit třeba ve lvíče. Uslyšíte písničky v podání Dianky Kalashové a uvidíte dětskou módní přehlídku, kterou provází Eva Decastelo.

„Třetí září u nás bude patřit nejen dětem, ale i maminkám, které budou mít po celý den možnost se nechat zdarma nalíčit a poslechnout si písničky Zory Jandové“ zve na akci Petra Kůlová, ředitelka marketingu OD Kotva. „Mezi nejdůležitější zákazníky našeho obchodního domu patří především mladé rodiny s dětmi. Víme, jak je tento čas po návratu z dovolených a po prázdninách hektický a poslední, co by každý chtěl, je strávit hodiny v ulicích nakupováním. Právě proto chceme upozornit, že OD Kotva je místem, kde vše pro školáky seženou pod jednou střechou“ dodává Kůlová.

Nakupující v OD Kotva také mají možnost se zapojit do tradiční akce „Nakup a získej“, kdy za své nákupy tentokrát získávají vybavení pro školáky. Akce probíhá od 3. do 7. září.  Nachystány jsou klíčenky, vybavení penálu nebo svačinové krabičky. Svůj leták „Zpátky do školy s OD Kotva“ si může každý vyzvednout u hostesky v přízemí nebo na prodejnách v rámci obchodního domu.

Program 3. Září v OD Kotva

10.00 – 17.00                     Bublinkový klaun pro děti

11.00 – 17.00                     Balónkář – tvoření postaviček z balónků pro děti

11.00 – 17.00                     Malování na obličej

11.00 – 17.00                     Líčení s Mary Kay

11.30                                 Divadlo Českého rozhlasu

12:30                                 Písničky Zory Jandové

14.00 – 14:45                     Dětská módní přehlídka a písničky superstar Dianky Kalashové

Místo konání akce:

OD Kotva, Revoluční 1/655, 110 00 Praha 1

Další informace a pravidla akce naleznete na  www.od-kotva.cz.